REFERENCER

Kunderne siger:

Til en større opgave for Blå Kors bookede vi Gitte, da vi havde brug for en professionel samarbejdspartner til inspirationszonerne i en 600 kvm stor butik. Gitte har en indsigt i kreativt genbrug og indretning, og ser nemt mulighederne i en given opgave. Hun skaber en sammenhæng i indretningen, som så giver en oplevelse for de besøgende.

Jeg kan på det varmeste anbefale Gitte som samarbejdspartner, hvis du ønsker en opgave udført hurtigt og effektivt. Og med respekt for virksomhedens værdier og ønsker.

Helene Ancheril Mathew, Kommunikationskonsulent, By Mathew

_________________________________________________________________________________

I efteråret 2016 havde vi brug for en kreativ samarbejdspartner til at indrette et undervisningslokale på Sorteringsanlægget, samt kreative ideer til at forbinde undervisningslokalet med selve sorteringsanlægget – både ude og inde.
Da vi på forhånd havde set Gitte Lacarrieres imponerende, meget kreative og let forståelige dekorationer på bl.a  AVV I/S i Hjørring, var det oplagt for os på Reno-Nord også at spørge Gitte.
Samarbejdet startede med, at Gitte spurgte grundigt ind til behov, forventning og funktion, hvorefter hun efter kort tid kom med et åbent oplæg til dekorationer og funktioner, som vi naturligvis fik muligheder for at være med til at bearbejde yderligere i samarbejde med Gitte.
Resultatet var virkelig innovativt, spændende og funktionelt, og vores besøgende på Sorteringsanlægget har været imponerede over ideerne og udførelsen.
Desværre har der været forhold på Sorteringsanlægget, som har gjort, at vi ikke har kunnet bruge lokalet til undervisning om affald, sortering og ressourcer, som vi ellers havde håbet på.
Det skal imidlertid ikke forhindre os i at give Gitte Lacarriere de allerbedste anbefalinger til andre potentielle kunder. Vi har til fulde fået, hvad vi havde håbet, at samarbejdet med Gitte ville give os, og det er til yderst rimeligt salær og pris på dekorationer.
Jens Christian Olsen, Reno-Nord
_________________________________________________________________________________
Tak for dit besøg, vi er utrolig glade for at du hjalp os med at gøre vores hjem salgsklart.
Vi ønsker stadigvæk at vi får vores hus solgt og kommer ind til byen, men skulle vi nu ende med at blive her et år eller to, så gør det ikke så meget lige nu, da vi er blevet glade for at bo i vores hus igen pga. af dig.
Så om vi sælger eller ej så har vi været utrolig glad for din gennemgang af vores hus, og du har sat vores øverste etage i spil igen. Nu føles det igen som et hjem i alle rum.

Avalin og Lars, Aalborg

_________________________________________________________________________________

Gitte Lacarriere har hjulpet AVV med mange forskelligartede opgaver – fra indretning af kontormiljøer og idéudvikling af undervisningsaktiviteter til at skabe stemningsfulde rammer om fester og arrangementer.

Gitte har en unik sans for det æstetiske potentiale i genbrugsmaterialer og får os hele tiden til at se nye muligheder i skraldet. Hun er velforberedt, effektiv og god til at samarbejde med alle lag af organisationen.

Vi kan simpelthen kun på det varmeste anbefale et samarbejde med Gitte Lacarriere.

Lene Høg, Innovationsafdelingen hos affaldsselskabet AVV I/S  

_________________________________________________________________________________

Som stylist på vores månedlige magasin for Metropol ShoppingCenter i Hjørring, har Gitte vist en stor indsigt i vores behov, og formået at tage højde for de forskellige butikkers varer og ønsker.

Gittes æstetiske sans, evne til at se mulighederne i det andre ikke kan, samt at finde balancen ved at kombinere nyt og gammelt, er blandt årsagerne til at vi adskillige gange har booket Gitte til opgaverne, samt til at skrive livstils og- boligartikler til magasinet.

Jane Meldgaard Olesen,  Marketing Manager,  Metropol ShoppingCenter

_________________________________________________________________________________

Gitte hjalp os med at gøre vores hjem salgsklart, på kun fire timer. At det blev solgt inden for en måned, mener jeg helt klart har meget at gøre med Gittes arbejde.  Hun kom, kiggede, flyttede rundt, og vi stod tilbage med et stylet hus klar til salg og en lille liste over ting vi selv skulle fikse. Det er penge godt givet ud. Og den indretning og de forvandlinger hun skabte, er jeg blevet meget inspireret af i mit nye hjem.

Hanne Kjærgård, Aalborg

_________________________________________________________________________________

Tak for hjælpen til indretningen af vores hjem, det har været en skøn rejse, hvor jeg endelig fandt min helt egen stil.

Vores hjem har fået:

Funktionalitet

Foryngelse uden at ligne en boligudstilling

Udgangspunkt i hvem jeg er og gerne vil signalere i min indretning

Ændring af eksisterende møbler, så de fik nyt udtryk (maling, ombetrækning)

Udgangspunkt i møbler og ting, der betyder noget for mig

Jeg synes, at du var god til at finde ud af hvem jeg er og hvad jeg kan lide. Flere gæster i mit hus har sagt ”at huset nu er meget mere mig” og jeg selv føler mig rigtig godt hjemme i det. Tak for en make-over der har gjort mit hjem til mit.

Lisbeth Sanderhoff, nordjysk klient

_________________________________________________________________________________

Vi var meget glade for dit besøg, hvor du gav os rigtig mange gode tips. Vi kunne åbentbart ikke gennemskur vores gamle vaner, det var du rigtig god til at hjælpe os med. Du er et dejligt menneske at have ind over som rådgiver, du er ikke bedrevidende og er meget god til at lytte. Hermed får du vores varmeste anbefaling.

Rigtig mange tak og gode hilsner

Erling Larsen  Nørresundby

_____________________________________