INDRETNING

Lacarriere udfører mange forskellige opgaver,  heriblandt privat- og erhvervsindretning, dekoration og styling af events, og har speciale i kunstneriske dekorationer af vægge.

Uddannelsen er indretningsarkitekt, og jeg har i mange år specialiseret mig i bæredygtig indretning med genbrug og affald, men jeg udfører også opgaver hvor f.eks kundens produkter er i spil, og ikke nødvendigvis genbrug.

Det er essentielt for mig, at mine kunder får en oplevelse gennem de rum jeg indretter og de vægge jeg dekorerer.

Om det er hos Røde Kors, et advokatfirma eller en helt tredje virksomhed, tager jeg oftest udgangspunkt i det eksisterende inventar eller produkter, og kommer med oplæg til supplerende nyerhvervelser. På den måde sammensættes det nye og det brugte i en fin balance, alt efter kundens ønsker og behov.

Samt indretning af butikker, mødelokaler, kantiner, kontorer, klasselokaler, eventlokaler, bestyrelseslokaler, private hjem og mange andre rum.  Ønskes der en sammenhæng mellem mange rum, evt. på et hotel, er jeg også her behjælpelig. For at sikre at gæsten har den optimale oplevelse, der viser hotellets historie. Restaurationsbranchen har jeg generelt stor erfaring med, og kan på kort tid lave en manual over de ændringer der skal til for at gæsterne stortrives når det kommer til indretningen og det visuelle udtryk.

Alle opgaver udføres til en fast timepris á 780 kr + moms, transport afregnes efter statens takst, og der tillægges transportgebyr.

For en snak om mulighederne ring 2940 7179 eller send en mail gitte@lacarriere.dk, jeg glæder mig til at hjælpe jer med at optimere jeres omgivelser.

Her finder du referencer fra tidligere kunder….. og herunder fotos af udvalgte opgaver.

gitte lacarriere

foto-copy-kopiferslev1

rodekors8

w

 

nyt1

3

genbrugsbyg

 

 

1148761_10204849118646098_8497843011457874979_n

 

avvmig

avvsedd

avvbbd

avvdd

avveq

14

rodekorss

vv1img_0174