GITTE LACARRIERE

Indretning, kreative løsninger, design og genbrug, har altid fyldt dejligt meget i mit liv, her er lidt om baggrunden…..

Min fascination af kreativitet, genbrug og affald, startede i en alder af 7 år, hvor jeg første gang fandt ud af hvor mange fantastiske ting der kan findes i en affaldscontainer. Siden da har det været en del af mit liv, hvor jeg nyder at kombinere det nye og det brugte i en fin balance.

Forvandlingen af rum og de oplevelser jeg kunne og kan skabe, har altid været drivkraften.

Jeg er uddannet indretningsarkitekt i London i 2002, og har arbejdet med butiksdekoration i London, indretning af private hjem og virksomheder, samt skabt upcyclede møbler og brugskunst til butikker.

Jeg har afholdt mange forskellige foredrag og kreative live workshops der alle havde genbrug som fællesnævner, og har arbejdet som stylist på diverse kataloger. Derudover har jeg lavet artikler og fotoarbejde til magasiner og aviser. Samt haft boligbrevkasse i  Nordjyske Stiftstidende, i flere år.

Igennem årene har jeg medvirket i flere TV programmer, heriblandt programserien FRA YT TIL NYT på DR1, der omhandler genbrug, redesign og mennesker der lever og ånder for det.

Jeg har tre platforme til mit arbejde. Lacarriere.dk, hvor jeg tilbyder indretnings- og dekorationsløsninger til virksomheder.

Og MANGT.dk, hvor jeg skaber og sælger originale kunstcollager, skabt af bæredygtige materialer.

Moodig.dk giver jeg målbar rådgivning til den kreative idemager, og en solid start med konkret målsætning til den kreative vision hos nystartede virksomhedsejere.

Instagram, Facebook og YouTube kan du kan også finde mig.

Søg efter Lacarriere eller efter MANGT.dk.