OM GITTE LACARRIERE

Genbrug, indretning og design har altid fyldt dejligt meget i mit liv, her er lidt om baggrunden…..

 

Foto Jesper Thomasen

 

Min fascination af genbrug og affald, startede i en alder af 7 år, hvor jeg første gang fandt ud af hvor mange fantastiske ting der kan findes i en affaldscontainer. Siden da har det været en del af mit liv…..

Jeg er uddannet indretningsarkitekt i London i 2002, og har arbejdet med butiksdekoration i London, indretning af private hjem og virksomheder. Indretningen har altid været drivkraften. Også da jeg havde egen kollektion med upcyclede møbler, og afholdte de mange foredrag og kreative workshops. De live workshops var en stor fornøjelse, med Folkemødet på bornholm som et af højdepunkterne.

Jeg har afholdt mange forskellige foredrag og kreative live workshops der alle havde genbrug som fællesnævner, og har arbejdet som stylist på diverse kataloger osv. Derudover har jeg lavet artikler og fotoarbejde til magasiner og aviser. I Nordjyske havde jeg i 6 år brevkassen i Bo Godt sektionen, der udviklede sig til en klumme.

Igennem årene har jeg medvirket i flere TV programmer, heriblandt programserien FRA YT TIL NYT på DR1, der omhandler genbrug, redesign og mennesker der lever og ånder for det.

Jeg har tidligere haft utrolig mange forskellige opgaver inde på samme tid, hvilket ikke var optimalt. Derfor er der sket ændringer. Fra 2016 har der været fokus på to ting. Indretningsopgaverne her på Lacarriere.dk, og MANGT.dk hvor jeg skaber plakater og kunst.

Instagram, Facebook og YouTube kan du kan også finde mig. Søg efter Lacarriere eller efter MANGT.dk.