INDRETNING

Lacarriere udfører mange forskellige opgaver,  heriblandt privat- og erhvervsindretning, dekoration og styling til artikler, og har speciale i kunstneriske dekorationer af vægge.

Uddannelsen er indretningsarkitekt, og jeg har i mange år specialiseret mig i indretning med genbrug og affald, men jeg udfører også opgaver hvor f.eks kundens produkter er i spil, og ikke genbrug.

Det er essentielt for mig, at mine kunder får en oplevelse gennem de rum jeg indretter og de vægge jeg dekorerer.

Om det er hos Røde Kors, et advokatfirma eller en helt tredje virksomhed, tager jeg oftest udgangspunkt i det eksisterende inventar eller produkter, og kommer med oplæg til supplerende nyerhvervelser. På den måde sammensættes det nye og det brugte i en fin balance, alt efter kundens ønsker og behov.

Kunstneriske dekorationsopgaver af vægge, udføres løbende. Samt indretning af butikker, mødelokaler, kantiner, kontorer, klasselokaler, eventlokaler, bestyrelseslokaler, private hjem og mange andre rum. Ønskes der en sammenhæng mellem mange rum, evt. på et hotel, er jeg også her behjælpelig. For at sikre at gæsten har den optimale oplevelse, der viser hotellets historie.

IN/OUT indretning

Alle størrelser opgaver udføres, men har du travlt, er dette koncept for dig: 

Er som titlen lyder, ind og ud. En hurtig afsluttet indretning, hvor I får masser af fif, ideer og konkrete tips til hvordan et eller flere rum skal se ud. I står efterfølgende med en liste der er lige til at gå i gang med, og jeg tager udgangspunkt i jeres eksisterende møbler og naturligvis jeres ønsker.

Så IN/OUT indretning er for jer der har brug for konkret hjælp i en fart, til møbleringen, væggene, farverne eller indretningen generelt. Både i hjemmet eller i virksomheden.

Med over 15 års erfaring i indretning og styling for virksomheder og i private hjem, kan jeg nemt og billigt hjælpe jer til en personlig løsning der lever op til jeres behov.

_

SALGSKLAR BOLIG

Skal din bolig sælges, og vil du være foran alle de andre?

 Når en bolig skal sælges, er det essentielt at den er præsentabel, ryddelig, indbydende, hyggelig og ikke mindst at køber kan se sig selv og sit nye liv i den.  I skal sælge en drøm om et bedre liv.  Det hjælper jeg jer med, og på få timer fornyr jeg jeres bolig, så den er helt klar til salg og til fotografen fra mægleren.
Pakkeløsningen er: fire timer hos jer, hvor jeg flytter rundt på jeres møbler og ting, samt gennemgår huset med det som I selv skal udføre efterfølgende. 2900 incl. moms.

Her er hvad en af mine klienter udtaler:

Gitte hjalp os med at gøre vores hjem salgsklart, på kun fire timer. At det blev solgt inden for en måned, mener jeg helt klart har meget at gøre med Gittes arbejde.  Hun kom, kiggede, flyttede rundt, og vi stod tilbage med et stylet hus klar til salg og en lille liste over ting vi selv skulle fikse. Det er penge godt givet ud. Og den indretning og de forvandlinger hun skabte, er jeg blevet meget inspireret af i mit nye hjem.

Hanne Kjærgård

_

Alle opgaver udføres til en fast timepris, og der gøres opmærksom på at der i perioder kan være ventetid.  Den faste timepris er 750 kr + moms. Transport afregnes efter statens takst.

For en snak om mulighederne ring 2940 7179 eller send en mail gitte@lacarriere.dk, jeg glæder mig til at hjælpe jer med at optimere jeres omgivelser.

gitte lacarriere

foto-copy-kopiferslev1

rodekors8

w

 

nyt1

3

genbrugsbyg

 

10408598_10205006245774178_7927564993023504299_n

1148761_10204849118646098_8497843011457874979_n

 

avvmig

avvsedd

avvbbd

avvdd

avveq

14

rodekorss

vv1img_0174